Tilbud til jubilarer

Alle jubilarer inviteres til at deltage i årets dimission, som dette skoleår foregår fredag d. 28/6 kl. 10 i skolens nye store hal, SG Hallen.

Dimissionen afsluttes med et lille glas og et stykke kransekage i Kineserhallen. Derefter vil der være mulighed for at få en rundvisning på skolen. Til at stå for rundvisningen prøver vi at finde en lærer, der har haft klassen eller årgangen.

Tilmeld jer gerne som samlet gruppe med oplysning om årgang og antal personer.

Hvis en jubilar ønsker at holde jubilæumstale for årets studenter ved dimissionen, aftales dette med rektor.

Ønsker en gruppe jubilarer at besøge skolen en anden dag, er I naturligvis også velkomne til at kontakte os.

Henvendelse sker til skolens hovednummer: tlf. 97 52 24 66 eller på epost + @ + skivegym.dk