Skive Gymnasium & HF´s kommende arrangementer:

Dimission

Kære student samt forældre

Du står nu over for at skulle afslutte din skolegang på Skive Gymnasium & HF. Som altid er det en stor glæde at kunne invitere årets afgangselever med pårørende til dimission.

Dimissionen foregår i SG Hallen på Skive Gymnasium & HF, Egerisvej 180

fredag d. 28. juni 2019 – kl. 10.00 - 12.00

Fotografering

Vi minder om, at der er fotografering af afgangsklasserne i Lille Sal inden dimissionen. Hvornår hver klasse skal møde op, vil fremgå af en oversigt på Lectio. Husk at medbringe 100 kr. i kontanter i en konvolut med navn på til fotografen.

Parkering

Ankom i god tid, kør evt. sammen, da der ved sådanne lejligheder er mangel på parkeringspladser ved gymnasiet. Man kan benytte følgende parkeringspladser: Parkeringspladsen over for gymnasiet (indkørsel fra Borgmester W. Madsens Allé) og skolens to parkeringspladser bag ved Kineserhallen. Ligeledes må der i dagens anledning også parkeres på nogle af skolens idrætsområder med indkørsel ved plejehjemmet Gammelgaard.

Efter dimissionen byder vi på et lille glas og kransekage.

Sidste eksamensdag

Som pårørende til en kommende student er I meget velkomne til at komme på skolen og ønske til lykke og festligholde denne dejlige dag med jeres barn.

For at sikre den nødvendige ro ved eksamenslokalerne, henstiller vi til, at ophold foregår i forhallen, Lille Sal, kantinen eller Glasgangen. Det er således kun den elev, der venter på at skulle til forberedelse eller eksamination, som må opholde sig ved eksamenslokalerne.

Vi glæder os til at se jer på skolen!

Lars Erik Nielsen